Taller i presentació a Golmés

La tarda del passat 11 de març vaig estar a l’Ateneu Golmesenc de  Golmés per fer un taller per als nens i les nenes que tinguessin ganes de conèixer “La nena que volia ser la Lluna”. Vam estar una tarda plegats entre petits i grans i amb les famílies que ens van acompanyar. Tots ells i elles van estar molt curiosos coneixent i aprenent el procés d’escriptura d’aquest llibre i un cop van saber tots els “secrets” van poder crear i dibuixar els seus desitjos en les targetes de la Lluna que els vaig obsequiar.

Vam crear un estenedor de desitjos que vam deixar de manera temporal al passadís del Casal i tot seguit vaig poder presentar el llibre davant de tot el públic assistent.

Moltes gràcies Laura Sarri per convidar-me i a tots els nens, les nenes i les seves famílies per descobrir els desitjos de la Laura.

 

Previous post Pastorets fan figa
Next post Actor-ballarí a “Krokodil”, de Golden Bug

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.    Més informació
Privacidad