Em-polonia-ts

I no em refereixo a l'exiós espai "Polònia" de TV3, tot i que d'alguna manera també hi podríem fer referència de l'èxit que està tenint.

Em vull referir al pànic que s'ha creat arràn de la trobada de poloni a uns quants vols de Bristish Arways, ruta Barcelona-Londres. Sincerament, ahir vaig aprendre una parula nova "poloni". Mai l'havia sentit i tampoc és que em fes molta il·lusió aprendre-la.

Jo no anava en cap avió, i sort perquè amb lo hipocondríac que sóc només em faltaria això!, però penso amb les mesures de seguretat. Fa un mes que per volar has de posar en bossetes de plàstic la pasta de dents, sabons, xampús, cremes i punyetes i ara resulta que entra poloni als avions!

Realment, fem-nos-ho mirar…

[@more@]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *