Neix a Lleida “Tres i més“, el primer vídeo podcast de divulgació i debat en català disponible a Youtube i Spotify.

En aquesta ‘conversa’ en format tertúlia, en Jordi Villacampa, l’Eloi Ponce i la Jane Marusca aprofundim en diferents temàtiques universals que ajuden a entendre millor la societat actual.

El vídeo podcast està fet a les Terres de Ponent però amb una visió global, des de Lleida per a tota Catalunya. L’objectiu és oferir un espai de reflexió i pensament davant de l’auge de l’entreteniment comercial.

El programa d’emissió quinzenal compta amb la participació de 20 col·laboradors de diferents àmbits i professions que comparteixen lliçons, reflexions i experiències amb un to desenfadat i proper.

L’enregistrament de “Tres i més” té lloc a l’estudi d’Instantropia, al bell mig del Centre Històric de Lleida amb la intenció de fomentar una xarxa entre els comerços del barri i empreses de Ponent que hi donen suport. L’equip tècnic el formen SKT Events i Xavier Arnalot, ambdós professionals amb més de deu anys d’experiència i també, amb seu a Lleida.

Previous post MareTerra
Next post La cançó de la Coca de Sant Joan
Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.    Més informació
Privacidad