Aquest dissabte 17 d'abril vaig tenir la sort de participar a la 16a edició del festival Món Llibre.

Arribo AL CCCB i un noi vestit amb un alegre estampat ben colorit i boina inclosa m’acompanya al que serà l’espai d’actuació: la sala teatre. Hi arribo i en quedo meravellat. Està plena d’estels i planetes i el lloc esdevé, sens dubte, l’indret més màgic i especial on poder parlar i compartir el llibre “La ciutat dels nens i les nenes. Llunicity” (2020, Pagès Editors ).

En aquells moments a l’escenari es troba l’aviador d’ El Petit príncep que ensenya als nens i les nenes poemes francesos i les seues corresponents animacions. El Jose Pedro (actor que havia estat molts anys a Lleida) és qui encarna el personatge i amb ell ens saludem quan acaba la intervenció. Ens coneixíem d’abans i personalment em fa il·lusió que sigui ell qui em presenti.

De fet és del Petit Príncep una citació que surt a La nena que volia ser la Lluna, el primer dels llibres: “els nens son els únics que saben què busquen”. Bonica coincidència.

Fa una breu introducció a les nenes i als nens que ens acompanyen i pujo a l’escenari. Estan entregadíssims. Això promet.

I junts amb les seves famílies descobrim durant una estona alguns dels secrets que amaguen aquests dos llibres mentre imaginem els desitjos que li adrecem a la Lluna i pensem amb qui hi viatjaríem en coet.

I amb la cançó Parlo a la Lluna arribem al final. Es interpretada per l’Anna Borrego que malauradament aquest cop no em pot acompanyar però que podem gaudir de la seva veu en un vídeo d’una actuació enregistrada en un Club Llunàtic.

Acaba la cançó i en sorgeixen els aplaudiments.

Moltes gràcies @bcnliteratura per convidar-me, va ser preciós 🌕.

  • El Mónllibre està organitzat per la Direcció de Programes Culturals de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Festes i Tradicions de l’Institut de Cultura de Barcelona.

Previous post Entrevista ESNECA TV
Next post Crítica a Faristol
Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.    Més informació
Privacidad