Ahir a la tarda estava treballant les emocions amb els meus alumnes de teatre de sis anys de l’Aula. Resulta que estàvem experimentant amb les cares i l’expressió del cos tot fent cares d’alegria, de tristesa, de por, d’enfadats…Quan de sobte vaig fer una pregunta: sabeu que són totes les cares que estem posant? I una nena va exclamar ràpidament: emoticones! Em vaig quedar gelat; no sabia què dir.Surprised

Previous post Il·lusions compartides
Next post Curt, mitjà o llarg termini

One thought on “Les emocions del s.XXI

  1. Ostres!
    La meva primera emoció ha estat un somriure, però la segona… no ho sé, decepció potser? No sé pas si això és bo o no, però no m’agrada! Crec que m’hauria quedat glaçada també!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.    Més informació
Privacidad