En fi, si, és cert, fa temps que no escric en el bloc; i també en sóc conscient que si començo a posar excuses d’aquelles que no he tingut temps tampoc són creïbles ja que sempre he cregut que sempre és té temps pel que es vol. El que passa es que he pensat que com que aquest estiu ha estat un matxembrat de diverses coses, experiències, sensacions i tot allò que sempre dic, m’he esperat a que passés i fer un post comentant-ho tot de cop.

Total, comencem l’aventura estiuenca amb els meus estimats summer-camps. Aquest estiu n’he tornat a fer tres i realment han estat bé, he tingut nens i nenes majos i he conegut monitores i monitors amb els que vull continuar el contacte forever and ever. I ho dic en anglès ja que queda més summercampero. L’ambient summer-camp ha estat diferent en els tres que he fet: Olot, Girona i Coma-Ruga. D’Olot hem quedo amb la familiaritat que hi va haver amb el grup nens-monitors; de Girona amb les activitats culturals  i de lleure que hi vam poder fer i de Coma-Ruga amb la coordinació total que vam tenir entre nosaltres. Com no, experiència repetible. 

Després passaríem a parlar de la setmana anglesa a Madrid. I direu, encara no en tenies prou d’anglès que te’n vas anar a Madrid? Doncs no. Gràcies a una beca ministerial (que sona a més important) vaig gaudir d’un curs intensiu de 40h setmanals (8 diàries) d’anglès intensiu a Madrid. realment en aquella setmana vaig aprendre més an`glès que un any fent-ne a una escola o un mes a l’estranger. Dinàmica: classes de presentacions-drama, gramàtica i vocabulari. Dit així sona a pesat, a la pràctica un aprenentatge la mar de dinàmic i familiar: cinc per classe. Per cert, I miss you!

I com no, parlar de les colònies de la Guàrdia i, enguany, extensió a al Tatxero amb grans. Aix…les colònies…és que per molt que me’n volgués separar no podria! Em donen tan! Tenim un grupet de monitors, nens i nenes tan familiar i proper que fan d’aquestes colònies màgiques. són deu dies (enguany 14, si ajuntem les de grans) inolvidables al llag de l’any. Són nens i nenes que hem vist créixer i ens han vist créixer i madurar les colònies. I per tots aquelles que arriben i s’uneixen a nosaltres. Quins dies tan especials!

 

 

Previous post Centralisme
Next post Anunci Parc sobre les vies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.    Més informació
Privacidad