Si hi ha una cosa amb la que hi crec fermament és en l’educació no formal i més concretament en l’educació en el lleure. Des de l’any 2000 hi sóc present com a monitor i els darrers vuit anys com a director i encara no hi ha hagut experiència en aquest sector que no m’hagi remogut  i m’hagi deixat amb el bon record i la més sentida enyorança. La gent que hi està avesada sabrà ràpidament del que us parlo.

Fa quatre anys vaig fer una parada en els summer camps de l’Estiu és Teu. No era intencionada però sí obligada per altres assumptes laborals que em dificultaven poder dedicar els estius a les estades en anglès de la Generalitat de Catalunya.

Aquest estiu hi he tornat amb la il·lusió i l’encàrrec d’inventar-nos unes estades lingüístiques en anglès d’stage arts amb adolescents de 13 a 16 anys; primer cop, per cert, amb aquesta franja d’edat. M’he trobat amb alguns canvis, però si una cosa no ha canviat és l’esperit amb el que dia a dia l’equip de monitors/es treballa. La Il·lusió, l’esforç, la constància però sobretot l’energia que hi posem tots plegats perquè els fantàstics teens recordin els deu dies de summer camp com una experiència memorable i enriquidora.

Moltes gràcies Annie, Pop Corn, Alice, Henry, Giselle, Maureen, Laura, Bob, Alina, Alex, Gisela, Jessi, Franky i tot el personal d’Altafulla per compartir aquests dies plegats a la nostra High Leaf School on sobretot hem pogut shake the spirits de tots els nostres fantàstics teens i també, com no, nosaltres mateixos. Fins aviat.

Joey (is back)

DSCF0444
Team del 11 al 21 de juliol
IMG_1818
Team del 22 al 31 de juliol
Previous post Alguaire plena la Biblioteca
Next post Ple d’emocions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.    Més informació
Privacidad